Helhetsleverantör av skyltar med egen produktion sedan 1953!

Policy för webbplats  

Integritetspolicy

- 50%

Behandlingen av personuppgifter om Skyltar & Märkens kunder

Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss på Skyltar & Märken AB eller skyltar.se. Vi gör allt vad vi kan för att skydda dem från obehöriga. All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna i den svenska integritetsskyddslagstiftningen.

Personuppgiftsansvarig

Skyltar & Märken AB (556058-2479) är personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen för den behandling av personuppgifter som sker inom företaget. Skyltar & Märken Prono AB (556350-2698) som är produktionsbolaget är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker inom ramen för deras respektive verksamhet.

Kontakt

Om du har frågor om behandlingen av personuppgifter inom något av dessa bolag kan du vända dig till vår kundtjänst via e-post info@skyltar.se eller telefon 08-4498210. Du kan också läsa vår integritetspolicy på denna länk.

Beställningar och reklamationer

När du beställer en vara eller tjänst hos Skyltar & Märken AB via till exempel Internet, telefon eller i en butik, kommer dina personuppgifter att registreras i vår kunddatabas och användas för administration av din beställning. Uppgifterna kan också komma att användas för marknads- och kundanalyser, uppföljning och utveckling av Skyltar & Märkens tjänster samt för marknadsföringsändamål inom Skyltar & Märken AB (inga personuppgifter lämnas ut utanför koncernen).  


Personnummer kan komma att registreras för att vi ska kunna ge krediter om du till exempel handlar mot faktura och måste registreras i kravärenden.  

Vid reklamationer kommer relevanta uppgifter att registreras för att vi ska kunna hantera ditt ärende på ett effektivt sätt.

Hur länge finns uppgifterna kvar?

Vi behåller dina personuppgifter så länge de behövs för att vi ska kunna effektuera din beställning, fakturera, hantera klagomål och reklamationer och för att du ska kunna ta tillvara din rätt när det t.ex. gäller garantier.  


Om du väljer att registrera ett kundkonto i vår Internetbutik finns det särskilda regler om hur länge uppgifterna kommer att finnas kvar hos oss, reglerna framgår av våra allmänna köpvillkor

Uppgifter om företag

För enskild näringsidkare kan personnummer komma att registreras eftersom det är företagets organisationsnummer. Kontaktpersoner hos företag registreras med adress, telefonnummer, avdelning, e-postadress och befattning.

Registerutdrag och rättelser

Du har rätt att en gång per år få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas i Skyltar & Märken AB. Du ska i sådana fall begära detta skriftligt till personuppgiftsombudet (adress finns ovan).  


Om du anser att en uppgift om dig är fel eller missvisande, bör du vända dig till Kundtjänst (kontaktinformation finns ovan).

Cookies

Skyltar & Märken AB kan använda cookies på dessa webbplatser. En cookie är en fil som webbplatsen kan skicka till användarens webbläsare, varifrån den kan sparas i användarens system som en anonym identifierare. Med hjälp av cookien kan datorn, men inte dess användare identifieras.  


Om du inte vill ta emot cookies eller du vill få ett meddelande när en cookie håller på att sparas på din dator ska du göra denna inställning i din webbläsare, om webbläsaren möjliggör det. Du bör vara medveten om att det kan hända att du inte kan se vissa avsnitt av webbplatsen som skulle kunna göra användningen av den smidigare, om du inte tillåter cookies. De anonyma uppgifter som Skyltar & Märken AB och Skyltar & Märken Prono AB samlar in används och analyseras endast som en helhet, vilket främjar utvecklingen av webbplatserna. Cookies kan också möjliggöra att du när du en gång har loggat in på våra tjänster inte behöver ange ditt lösenord vid nya besök.

Policy för webbplats

Vi värnar vi om din personliga integritet.

Följ oss:
@2021 Skyltar & Märken AB. Alla rättigheter förbehålles.  Integritetspolicy, Köpvillkor och Fraktvillkor
Finlandsgatan 10, 164 74 Kista